Jeg heter Morten Stensland Løwe og driver Løwehjerte i Vågå. Her jobber jeg med bedrifter som vil bruke design som virkemiddel for å oppnå økt salg, større engasjement og bedre bunnlinje. 

I samarbeid med dyktige fotografer, tekstforfattere og programmere lager vi visuelle identiteter, nettsider, trykksaker, bøker og magasiner. 

Jeg jobber målrettet og strategisk med bedrifter og organisasjoner som ser at design kan være det rette virkemiddelet for å selge flere produkter, gi en bedre opplevelse til kunden og skape et større engasjement blant sine kunder og medlemmer. 

Jeg har jobbet med grafisk design siden 2000, er utdannet fra Norges kreative høyskole (den gangen Merkantilt institutt), har tidligere jobbet i Wera (reklamebyrå og trykkeri) og som "husdesigner" i Norges speiderforbund før jeg startet Løwehjerte design i 2008. I dag bor og jobber jeg i Vågå i Gudbrandsdalen, men ved hjelp av digitale løsninger kan vi samarbeide tett om du holder til i Gudbrandsdalen, Vadsø eller Lindesnes.

Trenger du en jordnær problemløser finner du meg som en av flere kreative bedrifter på BETA i Vågåmo. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du tror jeg kan hjelpe dere. 

 
 
 

Noen av mine kunder er: 4H Norge, Aktiv i Lom, Besseggen fjellsport, Brimiland, Brimi Sæter, Brun Bygg, Den Norske turistforening, Frilynt Norge, Gjendebåtene, Heidal Ysteri AS, Kagge Forlag, Kirkens Nødhjelp, Kultivator, Landsfestivalen i gammeldans, Landslaget for norskundervisning, Lom kommune, Memurubu, Nasjonalparkriket reiseliv, Norges speiderforbund, Norsk fjellmuseum, Ottadalen mølle, Renndølsetra, Skogen Entreprenør, Speider-Sport AS, Statskog, Studieforbundet kultur og tradisjon, VA-systemer AS, Vigmostad & Bjørke forlag, Vågå freeride og Vågå kommune.