brenner for din hjertesak

Ditt beste verktøy

Har du tenkt på at design kan være verktøyet som gir deg bedre resultater på bunnlinja, konverterer flere besøkende til kjøpere, gir mer fornøyde kunder og gjør virksomheten relevant og viktig for flere?

Når du skal velge hvem som skal designe produktene dine, nettsiden og den visuelle identiteten er det ikke lenger nok med fine former og god funksjonalitet. 


Strategisk design

Strategisk design bidrar til at bedriften løser et problem som er avgjørende for å komme videre til neste steg i bedriftens utvikling.

  • Holder bedriften din på å drukne i mengden? Strategisk design kan hjelpe bedriften å skille seg positivt ut så kunder har deg "top of mind" når de trenger det produktet du tilbyr.

  • Har du et produkt som ikke selger som forventet? Ny emballasje kan gi bedre hylleplassering og salgsøkning. 

  • Er det rolig i skuldersesongene med mange ledige bord og senger? Fortell bedre historier med design, bilder og tekst, og fyll opp kapasiteten. 

  • Får dere ikke det engasjementet dere ønsker fra medlemmene? Ny nettside som er designet med brukerne i fokus gir dem riktig informasjon og dere større engasjement. 


Jobbe sammen?

Vi jobber ut fra filosofien om at design ikke er pynt, men et verktøy for å løse et problem. Sammen finner vi ut hva som kan gjøres og hvorfor vi tror det vil virke. Det nye designet er med og realiserer planene, og gir konkrete og målbare resultater i form av økt omsetning, mindre tid brukt på administrasjon, mer fornøyde kunder og større rekkevidde.