Siste nytt

En historie om å ta en pust i bakken og finne en samarbeidspartner det gnistrer av

Det siste året har vært spesielt. 

I Løwehjerte går det bra. Siden starten i 2007 har det vært en jevn stigning hvor 2017 og 2018 er toppårene. 

På hjemmebane er det stor stas å ha blitt far igjen. Ela er ei nydelig lita jente på 8 måneder og Torill og jeg har funnet det perfekte stedet i Skjolden hvor vi etterhvert skal realisere drømmen om ei skrivestue. 

IMG_1456.jpg

Samtidig så har det vært et tungt år.

Jeg har siden før jul i fjor vært helt eller delvis sykemeldt. Jeg skal spare deg for en lengre utgreiing, men kort fortalt så er det nå klart at jeg som så mange andre har møtt den berømmelige veggen. 

Akkurat det har det tatt tid å finne ut av og forsone seg med. Jeg har alltid likt å jobbe (mye!), og må være helt ærlig på at det har sittet langt inne å innse at jeg ikke klarer alt jeg vil og at viljen av og til er sterkere enn kroppen. 

Når kroppen sier i fra om at arbeidsmengden har blitt for stor, så er det best å lytte. Tankeprosessen rundt dette har ført fram til en ny og spennende retning for Løwehjerte!

Det jeg vet, er at du som kunde av Løwehjerte forventer en stabil og kunnskapsrik leverandør med god kapasitet. Jeg må redusere arbeidsmengden og trenger flere flinke designere rundt meg for å levere deg de rette løsningene. Så fra nå er det slutt på at Løwehjerte kun er meg.  

Møt gjengen i Krible!

Krible og Løwehjerte har holdt på omtrent like lenge, respekterer hverandre som fagpersoner og har ofte sett på hverandres arbeider og tenkt «skulle ønske jeg hadde kommet på den løsningen».

Vi har den samme fagkunnskapen og jobber mot de samme kundegruppene, uten at vi har så mange av de samme kundene. Vi ser likt på hvordan man skal utvikle fremtidsrettede og bærekraftige bedrifter og ikke minst ser vi stor verdi i at man er sterkere hvis vi står sammen. 

Så fra nå av har du som kunde i Løwehjerte en enda mer solid leverandør i ryggen. Krible er i dag en bra gjeng med designere, illustratører, tekstforfattere og rådgivere. Og jeg har ikke tenkt å forsvinne, men ta hensyn til kroppen og jobbe redusert. Totalt sett mener jeg dette blir en mye bedre løsning for deg som kunde enn da jeg drev alene. 

Krible har i dag flest kunder i Midt-Gudbrandsdalen og Lillehammer med kontor på Vinstra og Ringebu. Løwehjerte har flest kunder i Nord-Gudbrandsdalen med kontor i Vågå. Med vårt nye samarbeid dekker vi hele Gudbrandsdalen med lokal tilstedeværelse i både Vågå, Vinstra og Ringebu.

Heller ikke noe nytt i måten du kontakter oss på. Nettside, e-post og telefon er den samme. Som kunde av Løwehjerte vil du fremdeles ha kontakt med meg. Arbeidsstedet mitt er BETA i Vågå og møter med de andre i Krible kan også skje her. Den eneste nye er egentlig at kapasiteten har økt, arbeidsgleden mangedoblet og det kribler litt ekstra i Løwehjertet over hvilke muligheter som nå åpner seg for å lage løsninger som løfter deg som kunde. 

Så, takk for at du tok deg tid til å lese så langt. 

Jeg ønsker deg en riktig god adventstid, og ta litt ekstra godt vare på deg selv og dine. Den veggen var ikke helt god å møte på. 

Jeg håper du, som jeg, ser på dette som en spennende utvikling, og ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål - eller et designoppdrag Krible+Løwehjerte kan løse for deg!

Morten Løwe

Grafisk designer i Løwehjerte