brenner for din hjertesak

Vi er Løwehjerte design, Merete Dagsgard og Morten Stensland Løwe.

På gründerfellesskapet BETA i Vågå jobber vi med bedrifter som vil bruke design som virkemiddel for å oppnå økt salg, større engasjement og bedre bunnlinje. 

I samarbeid med dyktige fotografer, tekstforfattere og programmere lager vi visuelle identiteter, nettsider, trykksaker, bøker og magasiner. 

Vi jobber målrettet og strategisk med bedrifter og organisasjoner som ser at design kan være det rette virkemiddelet for å selge flere produkter, gi en bedre opplevelse til kunden og skape et større engasjement blant sine kunder og medlemmer. 


Kompetanse og bakgrunn

Merete Dagsgard er Utdannet mediegrafiker med markedskommunikasjon fra BI. Har jobbet i designbyrået Millimeterpress fra 2007 og frem til 2015 hvor hun flyttet hjem til Skjåk og startet for seg selv. Hun ble med i Løwehjerte fra 2016. 

Morten Stensland Løwe har jobbet med design siden tidlig på 2000 tallet og er utdannet fra Norges kreative høyskole (den gangen Merkantilt institutt), har tidligere jobbet i Wera (reklamebyrå og trykkeri) og som "husdesigner" i Norges speiderforbund før han startet Løwehjerte design i 2008. 

Morten Stensland Løwe

Gründer og designer i Løwehjerte

Trenger du en jordnær problemløser finner du oss som en av flere kreative bedrifter på BETA i Vågåmo. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du tror vi kan hjelpe dere.