Om oss

Vi er Løwehjerte, Merete Dagsgard og Morten Løwe.

På gründerfellesskapet BETA i Vågå jobber vi med bedrifter og organisasjoner som vil bruke design som virkemiddel for å oppnå økt salg, større engasjement og bedre bunnlinje. 

 

I praksis bruker vi design som verktøy for å løse et problem som er avgjørende for å komme videre til neste steg i din bedrift eller organiasjons utvikling.

Ditt beste verktøy

Har du tenkt på at design kan være verktøyet som gir deg bedre resultater på bunnlinja, konverterer flere besøkende til kjøpere, gir mer fornøyde kunder og gjør virksomheten relevant og viktig for flere?

Når du skal velge hvem som skal designe produktene dine, nettsiden og den visuelle identiteten er det ikke lenger nok med fine former og god funksjonalitet. 


Så hva betyr det i praksis?

Holder bedriften din på å drukne i mengden?

Strategisk design kan hjelpe bedriften å skille seg positivt ut så kunder har deg "top of mind" når de trenger det produktet du tilbyr.

Er det rolig i skuldersesongene med mange ledige bord og senger? 

Fortell bedre historier med design, bilder og tekst, og fyll opp kapasiteten. 

Har du et produkt som ikke selger som forventet? 

Ny emballasje kan gi bedre hylleplassering og salgsøkning. 

Får dere ikke det engasjementet dere ønsker fra medlemmene? 

Ny nettside som er designet med brukerne i fokus gir dem riktig informasjon og dere større engasjement. 


 
 

Ett steg foran

I en stadig mer visuell verden, hvor det er lett for forbrukerne å finne mange ulike tilbydere er det svært viktig at din bedrift/organisasjon skiller seg ut og kommuniserer til den rette målgruppen.

For de fleste forbrukere er den første kontakten med virksomheten på en digital kanal (sosiale medier, nettsider osv) hvor det er nettopp den visuelle stilen som bestemmer om de liker, følger, deler og kjøper fra virksomheten. 


Full pakke

I samarbeid med dyktige fotografer, tekstforfattere og programmere finner vi svaret på dine utfordringer og lager visuelle identiteter (logo, fargepalett, typografi, film og foto), nettsider, trykksaker, skilt, dekor, grafikk til sosiale medier, bøker og magasiner. 


Slik ble det


Folka

Merete Dagsgard

Utdannet mediegrafiker med markedskommunikasjon fra BI. Har jobbet i designbyrået Millimeterpress fra 2007 og frem til 2015 hvor hun flyttet hjem til Skjåk og startet for seg selv. Ble med i Løwehjerte i 2016. 

Morten Stensland Løwe

Jobbet med design siden tidlig på 2000 tallet og utdannet fra Norges kreative høyskole (den gangen Merkantilt institutt), har tidligere jobbet i Wera (reklamebyrå og trykkeri) og som "husdesigner" i Norges speiderforbund før han startet Løwehjerte design i 2008. 


Trenger du en jordnær problemløser finner du oss som en av flere kreative bedrifter på BETA i Vågåmo. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du tror vi kan hjelpe dere.