Om oss

 

Vi er Løwehjerte

Merete Dagsgard og Morten Løwe

gründerfellesskapet BETA i Vågå jobber vi med bedrifter og organisasjoner som vil bruke design som virkemiddel for å oppnå økt salg, større engasjement og bedre bunnlinje. 


Vi tror design er svaret når ...

... det føles som bedriften din holder på å drukne i mengden

Strategisk design kan hjelpe bedriften å skille seg positivt ut så kunder har deg "top of mind" når de trenger det produktet du tilbyr.

... du har et produkt som ikke selger som forventet

Ny emballasje kan gi bedre hylleplassering og salgsøkning.

... det er rolig i skuldersesongene med mange ledige bord og senger 

Fortell bedre historier med design, bilder og tekst, og fyll opp kapasiteten. 

... dere ikke får det engasjementet dere ønsker fra medlemmene

Ny nettside som er designet med brukerne i fokus gir dem riktig informasjon og dere større engasjement.

 

Vi designer ...

... gode brukeropplevelser som gjør at du selger mer.

I praksis vil det si at vi lager visuelle identiteter, logoer, visittkort, brosjyrer, nettsider, dekor til lokaler og utstyr, emballasje med mer og setter det inn i et helhetlig og brukervennlig system som gjør at du kommuniserer bedre, selger mer og på daglig basis selv klarer å opprettholde merkevaren til produktet eller tjenesten din.

Eksempel på visuell identitet, logo, nettside og trykksaker levert for oppstartsbedriften UpNorway

... bøker og magasiner

Vi elsker redaksjonell design og har mange års erfaring med å design bøker og magasiner for publisering digital eller på papir. 

Eksempel på redaksjonell design på boka Fru Christine utgitt av Gudbrandsdalsmuseet. 


Noen av våre kunder, alle representert ved logoer vi har laget


Folka

Morten Stensland Løwe

Jobbet med design siden tidlig på 2000 tallet og utdannet fra Norges kreative høyskole (den gangen Merkantilt institutt), har tidligere jobbet i Wera (reklamebyrå og trykkeri) og som "husdesigner" i Norges speiderforbund før han startet Løwehjerte design i 2008. 

Merete Dagsgard

Utdannet mediegrafiker med markedskommunikasjon fra BI. Har jobbet i designbyrået Millimeterpress fra 2007 og frem til 2015 hvor hun flyttet hjem til Skjåk og startet for seg selv. Ble med i Løwehjerte i 2016. 

 

Samarbeidspartnere

I de fleste prosjekter er det bruk for mer kompetanse og vi samarbeider med dyktige fotografer, utviklere, animatører, tekstforfattere, prosjektledere, trykkerier og bedriftsutviklere. Flere av dem sitter i det samme Gründerfellesskapet som oss i Vågå, mens andre sitter i "metropoler" som Valdres, Drammen og Portland. Felles for oss alle er at vi brenner for at din virksomhet skal få resultater ved å satse på design. 

 

Trenger du en jordnær problemløser finner du oss som en av flere kreative bedrifter på BETA i Vågåmo. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du tror vi kan hjelpe dere.