Arbeider

Løwehjerte design er Merete Dagsgard og Morten Stensland Løwe. Du finner oss  på gründerfellesskapet BETA i fjellbygda Vågå. Midt i den norske fjellheimen jobber vi med virksomheter som vil bruke design som virkemiddel for å oppnå økt salg, større engasjement og bedre bunnlinje. 

Visuell identitet og nettside for Kultivator

Vegar Vårdal (folkemusiker og danser) og Mette Vårdal (historiker) utgjør sammen firmaet Kultivator AS som utvikler og leverer kulturproduksjon og formidling med røtter i folkelig tradisjon. Målet deres er å kombinere nytt og gammelt og på den måten behage og overraske sansene.

De ønsket å utvikle en tydelig visuell identitet som samlet dem til en enhet, og som fungerte på alt fra Mette sitt historiske arbeide til Vegar sin rolle som utøvende musikker og videre på konserter og arrangementer de sammen setter opp. 

Jeg har jobbet med ny visuell identitet som inkluderer logo, fargepalett, typografi og nettside. Den visuelle identiteten er lagt inn som et "brand kit" i Canva.com og Kultivator lager nå selv grafikk til sosiale medier, trykksaker og annet som de trenger. 

Nettsiden er satt opp i Squarespace og de har selv publisert alle sider, skrevet tekst og lagt inn grafikk.