Tjenester

Vi designer ...

... bøker, magasiner, nettsider, logoer, visuelle identiteter, emballasje og mye mer. Hva trenger du?

Design er med årene blitt ett av de viktigste konkurransefortrinnene for et produkt eller en tjeneste. Det aller meste vi omgir oss med i dag har på ett eller annet nivå vært innom en designer. Som kunde er det designet som bevisst eller ubevisst gjør at du føler noe for eller ikke føler noe for produktet eller tjenesten og designet kan i mange sammenhenger være viktigere enn prisen.


Dette gjør vi


Spesialisering

Design er et stort fagområde og det er få designere som behersker alt like godt. Det har derfor blitt vanlig å spesialiserer seg innenfor noen fagområder. Vår spisskompetanse finner du innen: redaksjonell design, informasjonsdesign, pakningsdesign og webdesign.

Noen prosjekter inneholder kun ett fagområde mens andre prosjekter har en kombinasjon av alle. 

  • Trenger du en visuell identitet kombineres gjerne de fleste fagområdene ved at det f.eks lages en logo, utvikles en nettside, brosjyrer, plakater, visittkort, klær til ansatte og kunder, dekor til kjøretøy og skilting.

  • Ønsker du design på bøker eller magasiner er det redaksjonell design. 

  • Design av informasjonsskilt, tavler, dekor til vinduer, biler osv faller inn i fagområde informasjonsdesign. 

  • Design og utvikling av nettsider omfatter ofte både informasjonsdesign og webdesign. 


Samarbeidspartnere

I de fleste prosjekter er det bruk for mer kompetanse og vi samarbeider med dyktige fotografer, utviklere, animatører, tekstforfattere, prosjektledere, trykkerier og bedriftsutviklere. Flere av dem sitter i det samme Gründerfellesskapet som oss i Vågå, mens andre sitter i "metropoler" som Valdres, Drammen og Portland. Felles for oss alle er at vi brenner for at din virksomhet skal få resultater ved å satse på design. 

Consed mosse re officatiae. Edit dit utessim inisimoloria quo to bero cus.
— Løwe

Skal vi jobbe sammen?

Vi er alltid på utkikk etter nye og spennende prosjekter, så hvis du etter å ha lest om hvordan vi bruker design som verktøy og sett eksempler på tidligere arbeider tror vi er den rette for dere håper vi du tar kontakt for en uforpliktende prat.

Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt på den måten som passer deg best. Finner du ut at vi vil jobbe sammen får du i etterkant ett konkret tilbud som inneholder en økonomisk ramme og forslag til fremdriftsplan . 

Ser frem til å høre fra deg!


Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt

Helt konkret, hva skal du lage? Nettside, trykksaker, logo osv?
Flere besøkende, økt salg, økt engasjement? Vær gjerne konkret med tall. Vet du ikke dette nå vil vi uansett komme tilbake til det senere.
Ikke nødvendig å ha en endelig fremdrift klar her, men er det noen ytre rammer (som sesonger osv) som styrer fremdriften er det veldig nyttig å ha et klart bilde på det allerede fra starten.
Budsjettet ditt er ikke avgjørende for resultatene du kan få. Vi kan skape gode resultater på lite eller stort budsjett, det avgjørende er hva prosjektet går ut på. Det koster f.eks ikke det samme å utvikle en visuell identitet for en oppstartsbedrift med få produkter som en mer etablert virksomhet med mange produkter.
Hvordan vil du at jeg skal ta kontakt? *